Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies klikając przycisk Ustawienia. Aby dowiedzieć się więcej zachęcamy do zapoznania się z Polityką Cookies oraz Polityką Prywatności.
Ustawienia

Szanujemy Twoją prywatność. Możesz zmienić ustawienia cookies lub zaakceptować je wszystkie. W dowolnym momencie możesz dokonać zmiany swoich ustawień.

Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług.

Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.

Więcej

Tego typu pliki cookies umożliwiają stronie internetowej zapamiętanie wprowadzonych przez Ciebie ustawień oraz personalizację określonych funkcjonalności czy prezentowanych treści.

Dzięki tym plikom cookies możemy zapewnić Ci większy komfort korzystania z funkcjonalności naszej strony poprzez dopasowanie jej do Twoich indywidualnych preferencji. Wyrażenie zgody na funkcjonalne i personalizacyjne pliki cookies gwarantuje dostępność większej ilości funkcji na stronie.

Więcej

Analityczne pliki cookies pomagają nam rozwijać się i dostosowywać do Twoich potrzeb.

Cookies analityczne pozwalają na uzyskanie informacji w zakresie wykorzystywania witryny internetowej, miejsca oraz częstotliwości, z jaką odwiedzane są nasze serwisy www. Dane pozwalają nam na ocenę naszych serwisów internetowych pod względem ich popularności wśród użytkowników. Zgromadzone informacje są przetwarzane w formie zanonimizowanej. Wyrażenie zgody na analityczne pliki cookies gwarantuje dostępność wszystkich funkcjonalności.

Więcej

Dzięki reklamowym plikom cookies prezentujemy Ci najciekawsze informacje i aktualności na stronach naszych partnerów.

Promocyjne pliki cookies służą do prezentowania Ci naszych komunikatów na podstawie analizy Twoich upodobań oraz Twoich zwyczajów dotyczących przeglądanej witryny internetowej. Treści promocyjne mogą pojawić się na stronach podmiotów trzecich lub firm będących naszymi partnerami oraz innych dostawców usług. Firmy te działają w charakterze pośredników prezentujących nasze treści w postaci wiadomości, ofert, komunikatów mediów społecznościowych.

Więcej
Powróć do: strona główna

Polityka prywatności

Polityka prywatności

Administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych przetwarzanych w portalu https://zaluski.pl/ jest: Gmina Załuski, ul. Gminna 17, 09 -142 Załuski (dalej „Administrator”).

Inspektor ochrony danych

Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych – ugzaluski@zaluski.pl, z którym można się skontaktować w celu uzyskania więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych bądź skorzystania z uprawnienia przewidzianego w RODO.

Przetwarzanie danych osobowych

1.     Dane osobowe przetwarzane są w następujących celach:

a.     otrzymywania elektronicznego newslettera na podstawie zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO);

b.     załatwienia sprawy, z jaką się do nas zwracasz na podstawie obowiązku prawnego Administratora bądź zadania realizowanego w interesie publicznym czy w ramach sprawowania władzy publicznej powierzonej Administratorowi (art. 6 ust. 1 lit. c oraz e RODO);

c.      realizacji umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

d.     prowadzenia procesów rekrutacyjnych (art. 6 ust. 1 lit. a, c RODO).

2.     Odbiorcami danych mogą być podmioty oferujące na rzecz Administratora usługi konieczne dla prawidłowego funkcjonowania np. podmioty dostarczające oprogramowanie, świadczące usługi hostingowe, prawne.

3.     Administrator dba o bezpieczeństwo danych osobowych udostępnionych przez  Użytkowników, w szczególności poprzez stosowną ochronę tychże danych osobowych oraz ich zabezpieczenie przed dostępem osób nieuprawnionych.

Newsletter

1.     Dane osobowe w newsletterze będą przetwarzane przez okres dostępności usługi newslettera lub do momentu wycofania zgody.

2.     Dane podawane są dobrowolnie, jednak ich niepodanie uniemożliwia otrzymywanie newslettera.

3.     Subskrybent newslettera w każdym momencie ma możliwość rezygnacji z jego dalszego otrzymywania.

4.     Subskrypcja newslettera jest całkowicie bezpłatna.

Prawa Użytkownika

1.     Osoba, której dane dotyczą, ma prawo:

a)     dostępu do treści swoich danych osobowych,

b)    sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania,

c)     do wniesienia sprzeciwu,

d)    do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność
z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

e)     do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w związku z przetwarzaniem danych osobowych przez Administratora (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

2.     W celu realizacji uprawnień, osoba której dane dotyczą, możne wysłać stosowną wiadomość e-mail na adres Inspektora ochrony danych: ugzaluski@zaluski.pl.

Pliki Cookies

  1. Pliki Cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika. Pliki Cookies, którymi posługuje się https://2clickportal.pl nie służą do zbierania danych osobowych Użytkowników. Użytkownik ma możliwość podjęcia decyzji o stosowaniu Plików Cookies na swoim Urządzeniu.
  2. Użytkownik w każdym czasie może dokonać zmiany ustawień przeglądarki, jednakże każda przeglądarka ma swój sposób zmiany ustawień.
  3. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystania z niektórych usług w ramach naszego serwisu internetowego, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w serwisie internetowym z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.

 

Pliki do pobrania:

Polityka prywatności
Format: docx, 19.31 kB
DO GÓRY
Dziękujemy, teraz zawsze będziesz na bieżąco!
Przeglądasz tę stronę w trybie offline.
Przeglądasz tę stronę w trybie online.